Tuotanto

Impivaaran pienkerrosviljelmällä kasvatetaan versoja, joilla saat helposti makua, väriä sekä tärkeitä vitamiineja ja hivenaineita ruokavalioosi.

ikoni nykyaikainen viljelytekniikka

Nykyaikainen viljelytekniikka

Versot kasvatetaan nykyaikaisella suljetun kierron kerrosviljelymenetelmällä, ympäristöä mahdollisimman vähän kuormittaen. Versoihin ei lisätä säilöntäaineita eikä käytetä kemiallisia torjunta-aineita.

ikoni energiatehokkuus

Energiatehokkuus

Lämpöeristetty kasvihuone mahdollistaa ympäri vuoden tasaiset kasvuolosuhteet mahdollisimman vähäisellä energiankulutuksella.

ikoni vähäinen vedenkulutus

Vähäinen vedenkulutus

Kerrosviljelytekniikka mahdollistaa kasteluveden tehokkaan kierrätyksen, jolloin vedenkulutus on vähäistä verrattuna perinteiseen kasvihuoneviljelyyn.

ikoni ekologiset pakkaukset

Ekologiset pakkaukset

Pakkaukset on valmistettu ekologisesti kierrätetystä R-PET muovista. Muovipakkaus on hygieeninen ja tarjoaa parhaan säilyvyyden versoille, jolloin myös ruokahävikki minimoituu.

ikoni kiertotalous

Kiertotalouden edistäminen

Kerrosviljely on malliesimerkki kiertotalouden edistämisestä: kaikki viljelyyn tarvittavat luonnonvarat hyödynnetään tehokkaasti ja minimoidaan syntyvän jätteen määrä. Toimitaan ympäristöä mahdollisimman vähän kuormittaen.